Generálkivitelezés

Ha házépítést tervezel, előtte gondold végig, hogy megfelelően tudod-e majd koordinálni a házépítést. Ha még rátermett is vagy egy ilyen feladatra, akkor is érdemes fontolóra venni a komplett családi házak generálkivitelezésével foglalkozó vállalkozunk megbízását.

Ha magadra vállalod a kivitelezést, számolnod kell azzal, hogy állandóan készenléti állapotban kell lenned, egyeztetned kell az anyagbeszerzéssel és a kivitelezéssel kapcsolatban. Ez egyrészt rengeted időt, pénzt fog igényelni, másrészt ki kell építened a kapcsolataidat a zökkenőmentes lebonyolítás érdekében.

A komplett családi házak generálkivitelezésével foglalkozó vállalkozók ezt már évek alatt megoldották, a szervezést profi módon végzik.

Különösen célszerű a komplett családi ház generálkivitelezés szolgáltatást választanod, ha szorít az idő és szeretnétek minél hamarabb birtokba venni új otthonotokat.

A generálkivitelezőként minden munkafolyamat lebonyolításáért felelünk a tervezéstől az átadásig.

A komplett családi ház generálkivitelezése kezdődhet akár azzal is, hogy segítséget kapsz a telek kiválasztásában. Utánajárunk a területre vonatkozó szabályozásoknak. Ha minden rendben van, megszerezzük az engedélyeket, elkészíttetjük a tervrajzokat, felépíttetjük a családi házat egészen a kulcsátadásig. A szükséges minőségellenőrzési feladatokat is elvégezzük helyetted.

Az árajánlathoz célszerű kérni ütemezési tervet, aminek alapján egyeztetni tudunk az egyes építési fázisok befejeztével.
Generálkivitelezés