Viacolor térkövezés

Ahhoz, hogy a házad télen-nyáron, csapadékos időszakokban is könnyen meg tudd közelíteni, szükség van szilárd burkolatokra. A házad költségvetésének tervezésekor kalkulálnod kell a térkövezés költségeivel is.
A Viacolor térkövezés napjainkban nagyon elterjedt. Igényes házak udvarán sokfelé láthatjuk ezt a típusú térkövezést.
A hagyományos módszer a betonozás, de egyre inkább terjed a Viacolor térkövezés. Egyrészt esztétikai okokból, másrészt tartóssága miatt.
A gépkocsi beállót, járdát, lépcsőket, kertet díszítő övezetet Viacolor térkövezéssel célszerű kivitelezni.
Különféle megoldások közül válogathatunk, sokféle forma, szín elérhető. Vastagságban, méretben is különféle változatok vannak a kínálatban a térkövezés kivitelezéséhez.
A térkő vastagsága lehet 4-6-8-10 cm.
A színválaszték téglaszínű, terra színű, vörös, szürke, sárga, zöld stb.
A formák között is válogathatsz téglalap, kocka, egyéb alakzatok is kaphatók a térkövezéshez.
Mielőtt felveszed a kapcsolatot velünk a Viacolor térkövezést illetően, gondosan, minden részletre kiterjedően gondold át, hogy milyen burkolatokra lesz szükséged a ház körül.
Kérjél helyszíni felmérést, sokszor olyan ötleteket tudunk adni, amire Megbízóink előre nem is gondoltak volna a térkövezéssel kapcsolatban. Lehetnek egyedi ötleteid is, ezt is meg tudjuk valósítani!
Ajánlatunk tartalma minden esetben kiterjed minden részletre az utólagos félreértések megelőzése érdekében.
Ha megfelelőnek tartod a Viacolor térkövezés árajánlatot, szerződéskötés után elkezdődhet a munka.
A tökéletes térkövezés titka a megfelelő rétegzésben rejlik.
A terepet megfelelően elő kell készíteni. Ezután a mélyítés következik 15-80 cm-ig. A mélység attól függ, hogy milyen terhelésnek lesz majd kitéve a burkolat. Gyalogosan jársz rajta, személygépkocsival vagy esetleg teherautóval.
Ezután beállítjuk a vízelvezető lejtést, majd a talaj döngölése következik.
A betonszegély lerakásával elérjük, hogy a kavics ágyazat megfelelő helyre kerüljön a térkő alatt.
A kavicsréteg lerakása a durva, nagy szemű kaviccsal kezdődik, majd ezután a kisebb méretű kavicsokat helyezik el, így lehet teljesen egyenes réteget kialakítani.
A rétegrendet tömöríteni kell a felület egyenletessé tétele érdekében.
Ezután következhet a Viacolor térkövezés. Nagyon fontos, hogy ez a munka precízen történjen. Figyeld meg, hogy a térkő és a szegély megfelelően illeszkedik-e.
Következő lépésként homok kerül a térkövek közé és vibrációs munkagéppel rögzítjük a burkolatot.
A Viacolor térkövezés megfelelő kivitelezéséhez tapasztalt szakemberekre van szükség, hogy a burkolat mind látványban mind funkcióját tekintve hosszú távon megfeleljen az igényeidnek. Fordulj hozzánk bizalommal!
A térkövezés a ház nívóját emeli, ezért ne csak a házad építésekor figyelj minden részletre, hanem a térkövezés kivitelezésekor is. A térkövezés mind esztétikai, mind gyakorlati szempontból fontos része az építkezésnek a házban lakók kényelme érdekében.
Szolgáltatásaink
Kérdése van?